Google Inc. v. American Blind & Wallpaper Factory, Inc.

Filing 306

Minute Entry: Motion Hearing held on 3/14/2007 before Judge Richard Seeborg. Matter is taken under submission (Date Filed: 3/14/2007). (Tape #FTR.) (mpb, COURT STAFF) (Date Filed: 3/14/2007)

Download PDF
Google Inc. v. American Blind & Wallpaper Factory, Inc. Doc. 306 Case 5:03-cv-05340-JF Document 306 Filed 03/14/2007 Page 1 of 1 UNITED STATES DISTRICT COURT N O R T H E R N DISTRICT OF CALIFORNIA C iv il Minute Order M A G I S T R A T E JUDGE RICHARD SEEBORG E R O / C R T REPRTR: FTR COURTROOM DEPUTY: MARTHA PARKER BROWN DATE: CASE #: CASE TITLE: GOOGLE, INC Appearances for Plaintiff(s) MICHAEL H. PAGE AJAY S. KRISHNAN VS. 3/14/07 C 03-05340JF(RS) AMERICAN BLIND & WALLPAPER A p p e a r a n c e s for Defendant(s) DAVID A. RAMMELT CARRIE PLATER TODAY'S PROCEEDINGS { }SETTLEMENT CONF. P lt f. { X} {} {} {} Deft. {} {} {} {} { } PRETRIAL CONF. {X } MOTIONS LISTED BELOW : Cross Mot. { } 1. FOR SANCTIONS { } 2. { } 3. { } 4. D I S P O S I T I O N o f TO D A Y ' S P R O C E E D I N G S [ ] SETTLED [ ] NOT SETTLED [ ] SETTLEMENT DISCUSSIONS ONGOING MOTION DISPOSITION SHOW N BELOW : [ ] GRANTED [ ] DENIED [ ] SUBMITTED [ ] DENIED/GRANTED in part [ { } Cont'd to @ ] B R I E F S TO B E F I L E D A S F O L L O W S : For ORDER TO BE PREPARED BY: [ ]PLTF; [ ]DEFT; [ ]COURT A d d i t io n a l Comments: MOTION IS ARGUED BY COUNSEL. COURT WILL ISSUE WRITTEN ORDER. HOURS IN SETTLEMENT: Copies to: Dockets.Justia.com

Disclaimer: Justia Dockets & Filings provides public litigation records from the federal appellate and district courts. These filings and docket sheets should not be considered findings of fact or liability, nor do they necessarily reflect the view of Justia.


Why Is My Information Online?