Gladden v. Charlottesville VA Police Dept et al

Filing 55

ORDER DISMISSING CASE without prejudice (Order and/or Opinion mailed to Pro Se Party). Signed by Judge Jackson L. Kiser on 1/5/2018. (tvt)

Download PDF
cu Rls opzcEu s :1, eete E c ll :: j îA D N l ,A T A vl v ki FI LED I THE UNI N TED STATES UI STRI COURT CT FOR THE W ESTERN DI STRI OF W RGI A CT NI J -5 2 1 AN 2 JUL I . R O A N O K E D I SI N W O UD l E -, LERK JAM AR ANYW AUN GLADDEN, Pl nt f , ai i f Ci lA c i N o.7: : 0051 vi t on 16- v9 DI I SM SSM ZO R DER CHARLOTTESVI LLE VA POLI DEPT, CE By: Jack o L.Ki e ls n sr Se or U ni e St t sD i t i tJudge ni td a e src Dee nts. fnda t) I a cor ncewih t M e a um Opi on e e e t sda i i he e n c da t he mor nd ni nt r d hi y, t s r by O R D ERED t a t i a to i DI I ED wiho tpr j c f rp an ipsfi tet c mpya t ea t n h t h s cin s SM SS t u eudie o litf alr o o l nd h ci t o i STRI s CKEN fom t a tve doc to t c t r he c i ke f he our. TheClr i die tdt snd ac oft sOr ra t a ompa ngM e a lm ek s rce o e opy hi de nd he cc pyi morndl Opi o t pl ntf. ni n o ai if EN TER : T ' da ofJ nua y, y a r 2018. . L E DY; .-'-' t e rUnie Stt DititJ ni t d a es src udge

Disclaimer: Justia Dockets & Filings provides public litigation records from the federal appellate and district courts. These filings and docket sheets should not be considered findings of fact or liability, nor do they necessarily reflect the view of Justia.


Why Is My Information Online?