Meyers v. Director of the Patent and Trademark Office

Filing 4

ORDER DISMISSING CASE without prejudice. Signed by Chief United States District Judge Glen E. Conrad on 6/29/2017. (tvt)

Download PDF
r pv soF lsus Dlmce a Fc s AT loA 6 i v a N K ,A . I TH E UNI N TED STATES DI STRI COURT CT FOR THE W ESTERN DI STRI OF VI NI CT RGI A ROANOKE DI I ON V SI DA V I M EY ER S, D Pl ntf , ai if V. DI RECTOR OF TH E PATENT AND TRADEM ARK OFFI CE, Dee n t) fnda ts. ) ) ) ) ) ) ) ) tt =. ED -. , J 2j 2 1 LN 27 J -t ' ULI BY; D C i lA c i N o.7: - vvi ton 17 : 00233 DI I SM SSAL O RD ER By: Gl n E.Conrad e C hi fU nie St e D i t c Judge e t d at s s ri t I a or nc wih t M e andum Opi o entr t sda i i he e n cc da e t he mor ni n e ed hi y,i s r by O R D ER ED t ttzsacin i DI I ha li to s SM SSED wihoutpr j c frplitf sfitr t c ya t a ton t e udie o anif alle o ompl nd he ci i STRI s CKEN fo t a tvedoc toft c t r m he c i ke he our. TheCl r i diecedt s nd ac oft sOr ra t a ompanyi M e o a ek s r t o e opy hi de nd he cc ng m r ndum Opi on t pli if ni o antf . ENTER:I A:& d yo J n , 2017. us a fue ChifUnie St t sDititJ e t d a e src udge C '

Disclaimer: Justia Dockets & Filings provides public litigation records from the federal appellate and district courts. These filings and docket sheets should not be considered findings of fact or liability, nor do they necessarily reflect the view of Justia.


Why Is My Information Online?