Silber v. Walgreens

Filing 1

COMPLAINT against Walgreens. Filing fee $ 350.00. IFP Filed, filed by Lee Silber. (Attachments: # 1 Civil Cover Sheet)(jua)

Download PDF
U N IT E D STA TE S D IST R IC T C O U R T SO U T H E R N D IST R IC T O F FL O R I A D C ase N O. 11-CV-23349-ALTONAGA/SIMONTON tten T he attached h and-w ri docunaent has b een scanned and i s also avai abl i the l e n SU P P L E M E N T A L P A P E R F IL E * FI by LED ( 'âo tpo p g , n cnee b gnti o Co rl l m o f a e a d e tr i e i ie f ut t UM TED STATES DI STRI CO URT CT SO I TH ERN DI J STR I O F FL O M A CT D,c. sEP l5 2 1 21 STEVEN K. L MORE cL 1 ARI s sr s ERK U. .DI '. cT, . D. f A ,- MI o FL AMI C as N o. e L. . s / . z EE zJc/ ( lNameofPli i s , Ful antx ) Pl ntf () ai if s VS. ( l Na ofDefnda /) Ful me e nts, Dee nts. fnda t) '-TLE o F oo ctr Ex' II M r 1 , & .S AC D ' ' - (litfrdfnaq,ntea o esye pani o eedn i h b v tld f 5/1 VI -S/ - ' r. q ' . V m K.Ik L a EtV IA#YD A - p?&AJ v/ l z < p-pzz D e wï 7) . ? & > c & 45t- f' Cpf4h&. pr't z 7 Jy f ïf s fp / &7z / siey t 'tcwï X / z -- 4. X 7 /p F#s # lm uq/- 1 . 6 T& @ r o k.&/5, LL, 7 ? i l :7 - cause, - & 5' W 7' M & F ok r v zs J; k VS Y tt / pêm . b 4-v >7 / & 2 H+ t lu / t t *A c7 PH ' % V *utr r'JS . lV r +/, J A m l l S'* /b' 7 V ZM p 'p &' : + & i A - x of / ? 1 ' k' ll P& ôJ E X- Yo - l 7 & vo< ;os pc l o +' # r v/ -J + J*t f# D A S/ 6 b O J&4 > # FWH o, % y F ot //ssp ;) . %vt u--gz k . . . p & r- i- A. W r s': 6 u Pp & k ty ' w v i / r rz z z yw o 4uy. +vw: /j . zA. - vL J & ? '& f > z A/ + 77 v//> A , T K D H $ * / ' . v D êk v/ k M< w tt , va o4' 45 / +z -b , +pf - > / -- R lns, .-u r z& w f v &t% w t . J / r 'as L' zu J. / v /oqn-l ko G l< - & ï'E,xz/Tw < % 7+ 5Y7: t $' T'y r 5-t26 7 4, w' /Y J, z - ' r w'- D / i4. s/ or, A' F/ - J-& To z j V L lzY f - ; 6 z m . ? AA D e' A 4 $ zF * ' J W - . g /. = f 1 5/ ? D a ed:M ont day,y r t h, ea Re pe tuly s s c f l ubmitd, te LN s, +i,b-t ' / ll, s .n . Na ofFie me lr Ator y Ba N'm be ( p ia l) t ne r l r fa plc be ; Ator y E- alAdd e s( ppl a e t ne m i r s fa i bl c ) A >: 4 /w3G- ? Ua. - F nnNa ( p cbe i me çasia l ) >w z p c ' z , + .> z zç . p p Jr.4. . - s re Ad r s te i de s ' . . y w Ciy,St e, p ode t at Zi T lp o e - 4<- M W - rs' eeh n : 2 a l Fac i ie: sm l Ator ysf Pli if ef nda I a t Na l ) t ne or antf& e nt ' r mes p y l ( p ia l) fa pl be c C e ii at o Ser ce rtf c e f vi I he eby ce iy t ta t ue a c r tco oft f eg ng w a s ve by r rtf ha r nd or ec py he or oi s er d (p cf meh do srie On s e iy to f e vc ) on a lc l ouns lorpa te ofr c d on t Se v c Li tbe ow . e r i s e or he r i e s l < Si na r ofFie g m e lr (ae d tl

Disclaimer: Justia Dockets & Filings provides public litigation records from the federal appellate and district courts. These filings and docket sheets should not be considered findings of fact or liability, nor do they necessarily reflect the view of Justia.


Why Is My Information Online?